Imobiliare. Oferte si anunturi imobiliare din Bucuresti si din tara. Proiecte imobiliare

Imobiliare gsp
Un serviciu oferit
de portalul imobiliar
Trimite lista de oferte favorite
Trimite cererea ta de a fi contactat de catre posesorii ofertelor alese.

Poti sa consulti aici lista de oferte favorite.
Numele tau
E-mailul tau
Telefonul tau
Detalii
Actualizat la 15 Martie 2018
Trimite pe email
Numele tau
Adresa ta de email
Numele destinatarului
Adresa de email a destinatarului
4 City North
Strada Petricani
Telefon:
0725.910.774
4CITY

Descriere

Ansamblul residential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium,  fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development.

Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. 

Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY.

 Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 10 minute.

 Ansamblul se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti

Locatarii vor beneficia de o gradina interioara privata in suprafata de aproximativ 14.000 mp.

Parcarea automobilelor este asigurata de existenta a peste  600 locuri de parcare subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat.

 Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa/Atlas Concorde, obiecte sanitare Roca Design/Sanycces, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi rapide si silentioase Kone, marmura pe spatiile comune.

Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire,  utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. 

 Peste toate acestea se adauga experienta noastra de peste 9 ani materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor  si furnizorilor nostri. 

 Angajamentul nostru față de calitate,  dublat de expertiza, a facut posibil sa oferim timp de peste 9 ani cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata.

Livrarea apartamentelor se va realiza in doua etape :

Etapa 1 : Blocurile A2 si B1 – toamna acestui an

Etapa 2 : Blocurile A1 si B2 – toamna anului viitor

Mai multe detalii despre ansamblu regasiti pe site-ul proiectului.

Pachetul de achiziţie trebuie să includă şi un loc de parcare, disponibil la preţuri între 4500 Euro şi 7500 Euro + TVA.

POZE (10)
4City1
4city2
4city3
4city4
4city5
4City6
4city7
4City10
4cITY9
4CITY8
STADIU
In constructie
PREDARE
Toamna 2018
DEZVOLTATOR
Eden Capital
ARHITECT
n/a
PROIECT PROMOVAT DE:
CERE MAI MULTE INFORMATII!
Nume
Oras
Telefon
E-mail
Mesaj