Imobiliare. Oferte si anunturi imobiliare din Bucuresti si din tara. Proiecte imobiliare

Imobiliare gsp
Un serviciu oferit
de portalul imobiliar
Trimite lista de oferte favorite
Trimite cererea ta de a fi contactat de catre posesorii ofertelor alese.

Poti sa consulti aici lista de oferte favorite.
Numele tau
E-mailul tau
Telefonul tau
Detalii
Actualizat la 24 Septembrie 2018
Trimite pe email
Numele tau
Adresa ta de email
Numele destinatarului
Adresa de email a destinatarului
Arena Residence Dobroiesti
Dobroiesti, strada George Cosbuc
Finisaje si facilitati complex

Vilele sunt structurate parter, etaj si pod si au o suprafata utila de 109 mp. Sunt construite cu simt de raspundere si cu materiale de calitate. Astfel: caramida folosita atat la exterior cat si la compartimentarile din interior este cea declarata numarul 1 in Romania, caramida porotherm Wienerberger, structura si placile sunt din beton armat, izolatia exterioara este de 10 cm, tabla folosita la acoperis este marca Caretta, ferestrele sunt Salamander, usile Porta Doors si putem continua dar cred ca ai inteles esentialul... doar calitate. Interiorul se afla la gri special pentru a-ti permite sa-ti alegi singur gresia, faianta, parchetul si culorile peretilor. Asa ca nu mai ai nevoie decat de multa imaginatie. Iti permiti sa-ti personalizezi singur casa. 

A venit momentul sa discutam de compartimentare. La parter avem un vestibul generos cu 2 spatii de depozitare, livingul de 28 mp cu acces catre curte, bucataria care este inchisa dar are o priveliste superba catre gradina, un grup sanitar de 5 mp cu cadita de dus si casa scarii. Aceasta ne conduce la etaj unde suntem intampinati de un hol impunator de unde se face accesul catre cele 3 dormitoare si grupul sanitar. Unul dintre dormitoare este prevazut cu balcon de 6 mp iar restul au ferestre generoase ce permit luminii sa patrunda in casa. 

Sa revenim la exterior. Nu cred ca mai este cazul sa-ti spun ca are toate bransamentele facute, respectiv: apa, canal, gaz si curent, doar esti foarte aproape de Bucuresti. Un loc de parcare este asigurat pentru fiecare casa in parte in curtea complexului iar daca mai ai nevoie de inca unul se rezolva (sunt in plus 5 locuri pentru doritori)! 

Pentru familiile cu copii este amenajat si un loc de joaca. Asa ca poti sa stai linistit, copilul se poate juca in siguranta. 

Ai curte atat in partea din fata cat si in cea din spate. In total sunt 60 mp pentru vilele din centrul complexului si 140 mp pentru cele din exterior. Indiferent pe care o alegi, diferenta dintre ele este de doar 10.000 euro, in ambele cazuri iti permiti amenajarea unui gratar si a unui spatiu de relaxare unde tu sa te poti bucura de liniste. 

Pret si modalitati de plata

Partea financiara. Pretul de vanzare este de 115.000 euro, exact cat un apartament de 4 camere in bloc in zona Morarilor. Decizia este a ta! Apartament sau... casa la curte! Tu ce alegi? 

Nu-ti ramane decat sa ma suni pentru a stabili o vizionare si sa-ti alegi care sa fie casa ta.

POZE (0)
STADIU
In constructie
PREDARE
2018
DEZVOLTATOR
Arena Residence Dobroiesti
ARHITECT
n/a
PROIECT PROMOVAT DE:
Stefan Nita
CERE MAI MULTE INFORMATII!
Nume
Oras
Telefon
E-mail
Mesaj