Zona Zona Colentina
Imobile Imobile 10
An predare An predare Noiembrie 2012
Suprafețe Suprafețe 30mp - 45mp

Ava Residence - Colentina este un complex rezidential dezvoltat in Zona De Est a capitalei ce are in componenta apartamente cu 1 si 2 camere intr-un imobil cu regim de inaltime D+P+3 Etaje+Mansarda

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 1130m2
Apartament 1130m2
Apartament 1130m2
Apartament 2140m2
Apartament 2140m2
Apartament 2145m2
Apartament 2140m2
Apartament 2145m2
Apartament 2140m2
Apartament 2145m2

Localizare

Cartierul in care este situat ansamblul rezidential, este situat in estul Bucurestiului-Cartierul Colentina si s-a remarcat in ultimii ani ca fiind o zona rezidentiala cu o puternica dezvoltare urbanistica.

Zona este deservita de multiple mijloace de transport in comun (R.A.T.B., linii maxi-taxi, etc).

Finisaje

Apartamentele din cadrul ansamblului Ava Residence-Colentina se vand complet finisate (la cheie!), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, centrala proprie de apartament. 

Ava Residence-Colentina este conceput sa intruneasca cele mai riguroase cerinte locative si sa ofere celor care vor achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului numeroase beneficii, confort, siguranta, preturi de achizitie decente, precum si garantia unei alegeri potrivite.

Ansamblul ofera varietate, spatii concepute sa multumeasca  diferite categorii de clientii.

Imobilul a fost conceput sa asigure un grad ridicat de siguranta, rezistenta, confort si functionalitate si  a fost proiectat in conformitate cu noile standarde cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania.

Conditii de plata

Rezervare: 500 Euro

Avans minim 5% iar diferenta de pret se va achita cash/credit bancar prin programul Prima Casa.

Nu se accepta rate la dezvoltator!