Imobiliare. Oferte si anunturi imobiliare din Bucuresti si din tara. Proiecte imobiliare

Imobiliare gsp
Un serviciu oferit
de portalul imobiliar
Trimite lista de oferte favorite
Trimite cererea ta de a fi contactat de catre posesorii ofertelor alese.

Poti sa consulti aici lista de oferte favorite.
Numele tau
E-mailul tau
Telefonul tau
Detalii
Actualizat la 10 Februarie 2017
Trimite pe email
Numele tau
Adresa ta de email
Numele destinatarului
Adresa de email a destinatarului
AXA Rezidential
Departament Vanzari

AMPLASAMENT

Ca si amplasament, AXA Rezidential beneficiaza de o pozitie privilegiata – in centrul capitalei, si totusi ferit de zgomotul si aglomeratia marilor intersectii. Pozitionat in zona Banu Manta – Ion Mihalache, imobilul este la cateva minute de Piata Victoriei, si are in imediata vecinatate atat parcuri (Parcul Regina Maria la 2 minute, Parcul Kiseleff), scoli, gradinite, magazine, transport in comun (metrou Basarab, Victoriei, tramvai 41, autobuze si troleibuze).

STRUCTURA CONSTRUCTIVA

-          Este construit pe structura de beton armat calculat pentru o  clasă de risc seismic mare. Compartimentarile sunt realizate exclusiv cu caramida tip Porotherm marca Soceram .

-          Pentru cresterea sigurantei au fost prevazute instalatii automate de semnalizare si stingere a incendiilor in zonele cu pericol crescut ( parcare subterana ), grup generator, iluminat de siguranta, instalatii de desfumare, adapost A.L.A.

-          Imobilul este prevazut cu monitorizare video 24 / 7, iar pentru acces au fost prevazute video-interfoane pentru fiecare apartament.

-          Ascensorul marca Schindler ( Elvetia ) are sursa de alimentare de rezerva, care asigura aducerea acestuia in cea mai apropiata statie la orice intrerupere a alimentarii cu energie electrica.

-          Este realizata o parcare subterana pe doua niveluri, cu o capacitate de 30 de locuri.

-          Fatada ventilata este realizata in arhitectura moderna asigurand un climat interior confortabil atat in anotimp rece cat mai ales in cel cald.

FINISAJE

Apartamentele au fost proiectate si executate la standarde ridicate de calitate:

-          Finisajele se vor realiza cu materiale de calitate superioara: placaje ceramice Marazzi (Italia), usi  ICA (Italia), obiecte sanitare de aceiasi provenienta sau in acord cu eventualele solicitari ale clientului.

-          Tamplaria este de aluminiu cu geam tripan, cu sticla 4 Season si low-e.

-          Fiecare apartament beneficiaza de centrala termica in condensatie (marca a grupului Bosch), asigurandu-se in acest mod atat independenta energetica, cat si conditiile pentru contorizarea individuala.

-          Pentru asigurarea unui confort sporit, solutia aleasa pentru incalzire este tip „in pardoseala”. Alegerea acestui sistem a fost determinata de avantajele pe care le prezinta: distributie uniforma a caldurii, utilizarea agentului termic la o temperatura mai scazuta decat in cazul radiatoarelor  caloriferelor), fapt ce conduce la un randament crescut la preturi scazute.

-          Fiecare apartament are instalatie de climatizare tip „Duct” (in tavan), cu termostat independent pentru fiecare camera.

-          Aceasta solutie tehnica prezinta ca avantaje atat optimizarea distributiei uniforme a aerului pe intreaga suprafata a camerei ( prin grilele specializate ) cat si in designul interior (toata tubulatura este mascata si izolata). Deasemeni se inlatura inconvenientul generat de crearea unui curent puternic de aer rece intr-o singura zona, fapt deranjant in cele mai multe situatii.

-          Baile beneficiaza atat de ventilatie directa si de ventilatie fortata.

-          Fiecare apartament beneficiaza de infrastructura pentru internet si CATV.

POZE (4)
Fatada SE
RIMG0002
RIMG0001
RIMG0005
STADIU
In curs de constructie
PREDARE
Iulie 2017
DEZVOLTATOR
VANZARI DEZVOLTATOR
ARHITECT
n/a
PROIECT PROMOVAT DE:
CERE MAI MULTE INFORMATII!
Nume
Oras
Telefon
E-mail
Mesaj