Barbu Vacarescu Residence este un ansamblu rezidential cu regim de inaltime D+P+5 etaje,gandit in cele mai mici detalii, fiind dedicat in special familiilor tinere, dar nu numai, conceput si pus in practica sa ofere rezidentilor sai confortul necesar, spatii locative variate, acces usor la mijloacele de transport in comun, siguranta si intimitate, precum si numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber. 

Localizare

Barbu Vacarescu Residence este situat langa complexul Dinu Pescariu.

Accesul catre facil este unul facil-direct din str. Barbu Vacarescu si este deservit de multiple mijloace de transport in comun (R.AT.B., linii private maxi-taxi, etc).

Finisaje

Imobilele din cadrul ansamblului Barbu Vacarescu Residence  se vand complet finisate (la cheie!), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, centrala proprie de apartament.

Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dvs si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile  interioare daca rezervarea apartamentului se face din timp. 

Barbu Vacarescu Residence  este conceput sa intruneasca cele mai riguroase cerinte locative si sa ofere celor care vor achizitiona o locuinta in cadrul ansamblului numeroase beneficii, confort, siguranta, preturi de achizitie decente, precum si garantia unei alegeri potrivite.

Ansamblul ofera varietate, spatii concepute sa multumeasca  diferite categorii de clienti, este generos ca spatiu util si echilibrat in compartimentare, iar gradul ridicat de finisare interioara precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajare  sunt deja recunoscute pe piata de profil.

Blocurile au fost concepute sa asigure un grad ridicat de siguranta, rezistenta, confort si functionalitate. Imobilele au fost proiectate in conformitate cu noile standarde cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania.

Preturi

  • Garsoniere - 43 mp utili - 47.000 Euro (T.V.A. 5% inclus)
  • 2 Camere - 76 mp utili - 82.500 Euro (T.V.A. 5% inclus)
  • 3 Camere - 96 mp utili - 100.000 Euro (T.V.A. 5% inclus)

Conditii de plata

Rezervare: 500 Euro

Avans minim 5% iar diferenta de pret se va achita cash/credit bancar prin programul Prima Casa.

Nu se accepta rate la dezvoltator!