Imobiliare. Oferte si anunturi imobiliare din Bucuresti si din tara. Proiecte imobiliare

Imobiliare gsp
Un serviciu oferit
de portalul imobiliar
Trimite lista de oferte favorite
Trimite cererea ta de a fi contactat de catre posesorii ofertelor alese.

Poti sa consulti aici lista de oferte favorite.
Numele tau
E-mailul tau
Telefonul tau
Detalii
Actualizat la 11 Iunie 2015
Trimite pe email
Numele tau
Adresa ta de email
Numele destinatarului
Adresa de email a destinatarului
Red House Vile Ghindari
Str. Drumul Ghindarilor, sector 5, Bucuresti
Telefon:
021.320.70.70
+4 (07) 224-000-55
DETALII PROIECT

Vile construite armonios si trainic, beneficiind de amplasarea intr-o zona a Bucurestiului ce pastreaza aerul orasului de odinioara, fara a fi insa lipsita de farmecul si confortul modernitatii. Din punct de vedere arhitectural, casele vor fi construite in stil mediteraneean, avand o terasa  in locul clasicului acoperis.

Ansamblul, cu acces privat, este construit cu materiale de foarte buna calitate, furnizate de producatori si firme de renume, consacrate, pe piata constructiilor din Romania.

In vecinatatea ansamblului rezidential sunt construite case, blocurile lipsind din acest peisaj, in zona dezvoltandu-se, incepand cu anii 2005 - 2006, numai vile si case noi. Ansamblul de locuinte Red House Vile Ghindari este construit pe o strada adiacenta, in acest fel beneficiind de un nivel scazut de poluare fonica si a aerului si de un volum redus al traficului.

Accesul facil al ansamblului catre cartierul Drumul Taberei reprezinta un alt avantaj al  amplasarii ansamblului de locuinte Red House Vile Ghindari, in acest fel putand beneficia de prezenta, in apropiere, a marilor hipermarketuri si mall-uri (Carrefour, Auchan, Hornbach, Kika, Outlet Fashion Militari, Decathlon, Praktiker, BricoDepot etc.)  si a viitorului parc modernizat Drumul Taberei (Moghioros) situat la o distanta convenabila. De asemenea, accesul usor catre autostrada Bucuresti-Pitesti va inlesneste si iesirea spre platforma comerciala Militari, una dintre cele mai mari din Capitala si catre Parcul de Distractii Acvatic.

POZE (56)
STADIU
In constructie
PREDARE
n/a
DEZVOLTATOR
Apulum 94
ARHITECT
n/a
PROIECT PROMOVAT DE:
AGENTIE IMOBILIARA SI DEZVOLTATOR IMOBILIAR APULUM94
Telefon
021.320.70.70
+4 (07) 224-000-55
Web page
E-mail
CERE MAI MULTE INFORMATII!
Nume
Oras
Telefon
E-mail
Mesaj