Zona Zona Centru
Imobile Imobile 9
Suprafețe Suprafețe 0mp

Cladirea de apartamente ROSETTI APARTMENTS de pe strada Vasile Lascar nr. 14 este un vis devenit realitate!

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 230m2
Apartament 330m2
Apartament 330m2

DETALII PROIECT

Va asteapta 9 apartamente de lux de 2 si 3 camere intr-o zona istorica ce inca mai pastreaza din atmosfera burgheza a Micului Paris.

Veti fi aproape de kilometrul 0, la o distanta de 500 de metri de Piata Universitatii, in dreptul Pietei C.A. Rosetti, beneficiind atat de facilitatile oferite de zona ultracentrala, cat si de linistea specifica zonei rezidentiale in care se afla.

CONSTRUCTIE

Cladirea a fost finalizata in 2013 si a fost construita apeland la cele mai noi si durabile tehnici si materiale, ce ii confera 8 grade de rezistenta. Are acces la doua strazi, Vasile Lascar si Sperantei, intrarea facandu-se dinspre strada Vasile Lascar. Retragerile cladirii fata de limitele laterale ale terenului si terasele apartamentelor fac ca suprafetele etajelor sa se miscoreze odata cu etajul 1, ceea ce ofera confort interior si vizual.

Cladirea este extinsa catre strada Sperantei prin crearea unor extensii care lasa privirea sa vada in lungul strazii. Spatiile nou create au devenit balcoane, logii sau balcoane frantuzesti.

In subsolul cladirii se afla spatii de parcare.

AMENAJARI

Visati sa incepeti o etapa noua in viata dvs.? Va doriti un apartament nou, de lux, pe care sa il decorati dupa propriile gusturi? ROSETTI APARTMENTS se adreseaza celor care au exigente foarte ridicate in materie de calitate a constructiei, suprafete si calitate a finisajelor.

Apartamente sunt invadate cu multa lumina naturala in zona camerelor de zi, livingurilor si bucatariilor, datorita geamurilor fara parapet. Fiecare din cele 9 apartamente este cu adevarat spatios si va ofera o impartire optima a suprafetelor, atat in ceea ce priveste utilitatea, cat si estetica lor. Finisajele se caracterizeaza prin rafinament si eleganta, oferindu-va avantajul de a va decora casa asa cum v-ati dorit dintotdeauna!

Fiecare apartament are caracteristici unice, prin urmare il puteti alege pe cel care satisface cel mai bine gusturile dvs. exigente. Apartamentele sunt dispuse pe etajele 1, 2, respectiv 3, fiind:

· 3 apartamente de 2 camere, cu suprafete utile cuprinse intre 75 - 78 mp
· 3 apartamente de 3 camere tip S, cu suprafete utile cuprinse intre 91 - 92 mp
· 3 apartamente de 3 camere tip V, cu suprafete utile cuprinse intre 103 - 104 mp.

Daca dvs. sau o persoana pe care o cunoasteti este interesata de o locuinta in zona centrala a capitalei, cu iz de poveste, care sa ii ofere siguranta si statutul dorit, contactati acum numarul sau adresa de email de mai jos pentru a stabili o vizionare privata a unui apartament din cladirea ROSETTI APARTMENTS. Unul din cele 9 apartamente poate fi al dvs.!

COMISION 0%

Schite